Rólunk

Ismerj meg minket 

Az aquadeal csapat 

Csapatunk fiatal és céltudatos tagokból áll, akik küldetésnek tekintik a vízi állatok megmentését és a vizeink tisztán tartását.

Rendkívül fontos a jövőnk és a környezetünk szempontjából, hogy csökkentsük a vizeinkbe jutó szemétmennyiséget, mert hosszútávon meglepően rossz körülményekkel kell majd szembenéznünk, ha ez ellen nem teszünk megfelelő lépéseket. A csapatunk ezért alkotta meg az 1 AquaDeal palack = 2 kg műanyag szemét eltávolítása című kezdeményezést, mert ezáltal szeretnénk figyelmet és megfelelő tudatosságot vinni az emberek mindennapjaiba a stílusos és prémium AquaDeal palackokon keresztül, ennek köszönhetően akár Te is könnyedén eltávolíthatsz 3 kg műanyagszemetet az óceánokból. 

photo-1515939483462-f227183fb55f
photo-1589634749362-a8ef3056cbe9

Az aquadeal misszió

Missziónknak tekintjük, hogy a lehető legnagyobb szakértelemmel és a legnagyobb odaadással egy olyan támogató rendszert építsünk és tartsunk fent, ahol kiemelt és garantált tisztaságot kapjanak a vizeink. Ezért alkottuk meg az AquaDeal projektet, ahol minden megvásárolt palackkal 2 kg műanyagszemét kerül eltávolításra a vizeinkből. Az összegyűlt támogatói összeget az adott időszak végén továbbítjuk a Plastic Bank szakmai szervezetnek, akikkel együttműködésben vagyunk. Már több mint 1000 kg műanyagszemét került eltávolításra a rendszernek és a vásárlóknak köszönhetően.

Az AquaDeal ma már egy önálló stílussá és márkává nőtte ki magát, ezzel azt is szimbolizálva, hogy stílusosan és könnyedén lehetséges tudatos és tiszteletre méltó vásárlói döntéseket hozni. 

Célunk, hogy egyedi, és  prémium termékeink által maradéktalanul elégedettek legyenek a vásárlók.

csatlakoznál hozzánk?

Ha Te is szeretnéd divatosan támogatni az óceánunk tisztaságát, akkor nézz körül az AquaDeal termékeink között, hátha valamelyiket szimpatikusnak találod és úgy érzed, hogy szívesen használnád.