VÁSÁRLÓI AQUADEAL-BOOK

TARTALOM JEGYZÉK

I.

4-6. oldal

Az AquaDeal, mint márka és értékteremtő vállalkozás

II.

7-11. oldal

A világunkat érintő műanyagszennyezettség és lehetséges megoldások.

III.

12-14. oldal

A Plastic Bank-ról, mint szakmai szervzet

IV.

14-16. oldal

AquaDeal palackok jellemzői, tulajdonságai és környezettudatos és stílusos használata.

Az AquaDeal-book címen szerkesztett oldala kizárolag online nem letölthető formában érhető el a vásárlók számára. A vásárlói élmény fenntartása érdekében szerkeszethető formában tartjuk nyílván. 

undraw_happy_birthday_s72n (1)

MEGLEPETÉS

Köszönjük a támogatást és a vásárlást, amit egy meglepetéskuponnal szeretnénk meghálálni.

HASZNÁLD A KÖVETEKEZŐ VÁSÁRLÁSNÁL AZ

500MOST

kupont és 500 Ft azonnal beváltható kedvezményt adunk ajándékba.

undraw_happy_announcement_ac67 (1)

Az AquaDeal, mint márka és értékteremtő vállalkozás

Az AquaDealt egy fiatal ambiciózus csapat alkotta meg és hozta létre.

Célunk, hogy egyedi, stílusos prémium termékünk használtával maradéktalanul elégedett tudatos vásárlókat szolgáljunk ki.

Küldteséünknek tekintjük, hogy a műanyagszennyezettséget csökkentsük és vízeinket tisztán tartsuk, ezért hoztuk létre azt a figyelmere méltó támogató rendszert miszerint egy db AquaDeal palack vásárlása lehetővé teszi 150 db PET palack (3kg) műanyagszemét eltávolítását az ócenokból.

LOGO-ról

Az AquaDeal logo megalkotásakor kiemlet figyelmet kapott, hogy tükrözze az általunk képviselt értéket, illetve a kétoldalú minőségi előnyét a márkának. 
Az “Aqua” szónak önmagában két jelentése is lehet a márka esetében. Az első, hogy vízzel vagy folyadékkal szinte végtelenszer feltudjuk tölteni és hidratáltak tudunk maradni. A második jelentése pedig természetben lévő vízeinkre utal. 
A “Deal” szó magyarra fordítva “megállapodás, üzlet, bánásmód, eljárás” szavak értelmében tükrözi a rendszerünk által garantáltan eltávolított 3 kg műanyagszemetet a vízeinkből. 

 

50 100 db

1 002 kg

3 család

Az AquaDeal első OKLEVELE, amit támogatásairól kapott. Ez az oklevél jelképezi azt, hogy már 50 100 db PET palack széméttel kevesebb van a vízeinkben, ami 1 002 kg műanyagszemétenk felel. A kigyűjtési munka 3 család bevételi lehetőségét növelte és támogatta.  

A fenti OKLEVÉL jelképezi, hogy amit megállmodtunk és nap mint nap képviselünk azt teljes mértékben hivatásként tekintjük.

 

A világunkat érintő műanyagszennyezettség és lehetséges megoldások.

A Plastic Bank-ról, mint szakmai szervzet

A PlasticBank erősíti a regenaratív társadalmat. 

Segíti megállítani a műanyagszennyezettséget az óceánokban/tengerekben miközben jobb életminőséget és munkát biztosít a gyűjtő közösségeknek. 
Etikus, újrahasznosító ökoszisztémákat építenek fel a tengerparti közösségeknél, aminek a célja, hogy feldolgozzák a kigyűjtött műanyagokat és azok visszakerüljenek a globális gyártási és ellátási láncba. 

A gyűjtést végző emberek ellenszolgáltatásként “jövedelmet/nyereségrészesedést” kapnak a kigyűjtött műanyagokért, ami segíti őket a mindennapi alapfokú családi és egyéni szükségletei biztosításában, mint például: élelmiszeráru, főző- tűzelőanyagok, főzőfolyadék, oktatási díjak, egészség biztosítás stb. 

 

A Plastic Bank hiteles blocklánc programja biztosítja az átláthatóságot. 

Az összegyűjtött anyagok Social Plastic-ként születnek újjá, így könnyebben épülhetnek vissza termékként és csomagolásként, egy zárt körő ellátási lánc keretein belül. .

A Plastic Bank jelnleg Haitiban, Brazíliában, Indonéziában, Fülöp-szigeteken, és Egyiptomban tevékenykedik. 

AquaDeal palackok jellemzői, tulajdonságai és környezettudatos és stílusos használata.

JELLEMZŐI, TULAJDONSÁGAI

Extra magas hőtartás:

Az AquaDeal palackok garantáltan megtartják az ital hőmérsékletét. Melegen tartja a benne lévő italt 12 órán át, hidegen pedig 24 órán kersztül képes megtartani az adott hőmérsékletet. 

Technólogia: 
A duplafalú vákuumtechnika kialakítása miatt érhető el a kiemelkedő hőmérsékelt tartás. A legjobb szigetlő technika, ezen a felhasználási területen lehet használni és alkalmazni. 

Előny: 
Nem melegedik át a külseje, ezért a kénylemesen meg tudod fogni az oldalát és nem kell attól tartadnód hogy megégeti vagy lehűti a kezed. 

Vegyi anyagok és BPA mentes

Miért fontos: 

A műanyag kulacsokból és a PET-palackokból kioldódó BPA és a vegyi anyagok sajnos károsak az emberi szervezetre, amit számos szakértő állít és bizonyított be. A BPA a legkönnyebben a műanyagba csomagolt élelmiszerekkel és műanyag palackokkal visszük be a szervezetbe, ezért kiemleten ajánljuk, hogy az italunkat ne műanyag palackból fogyasszuk.

Számunkra ez az egyik motiváló tényező, hogy népszerűsítsük az AquaDeal palackokat, mert 100%-ban BPA mentesek és élelmiszeripari rozsdamentes acélból készülnek kívül-belül és mentesek minden káros vegyi anyagtól.  

Pára-és szivárgásmentes 

Kialakításának, tömítésének és tökéletes illeszkedésének köszönhetően 100%-ban cseppmentes záródást biztosít. 

Miért fontos: 

Utazás és táskába helyezést követően nem kell azon agódnod, hogy megfelelően zárodik-e, ezért könnyedén és bizalommal használahatod a mindennapok során. 

Könnyű és egyszerű tisztítás

A palackot hagyományos mosogatószerrel tisztítsuk ki első használat előtt és minden használat után. Tisztán tartani meglehetősen könnyű és egyszerű, mint egy pohart vagy egy tányért. Fontos, hogy kézi tisztítást alkalmazzuk, mert a palack esetében hatékonyabb, illetve a mosogatógépes tisztítása nem javasolt a vákuumszigetelés esetleges károsodása miatt.

Előny:

Az AquaDeal palackok élelmiszeripari rozsdamentes acélból készültek, ezért 100%-ban rozsdamentes és ellenőrzött anyagból készülnek, ami megfelelő higéniát és minőséget biztosítja számunkra. 

Környezetbarát

A palackokat számtalonaszor újra tudod használni, ezért jelentősen csökkented az egyszer használatos műanyagok felhasználást. 

Miért fontos:

A műanyag palackok óriási mértékben szennyezik a környezetünket és a természetünket. Csupán a palack használatával részt tudsz venni a környeztünk tisztántartásában. 

Könnyű és strapabíró

Az AquaDeal palack meglepően könnyű mindenki számára, mert az üres palack súlya egy okostelefon súlyával egyenlő. A tervezés során fontos szepet kapott, hogy rendkívül strapíró és kopásálló legyen.

Előny:

Kényelmesen magaddal viheted, mert könnyű és stílusosan erős kialakítású

3 kg (150 db PET palack) eltávolítása az óceánokból

Minden megvásárolt palack után 3 kg műanyagszemét kerül eltávolításra a vízeinkből. Az AquaDeal küldetésének tekinti, hogy a vízeinkre és benne élő állítok egészségre kiemelt szerepet fordítson, ezért a vásárlókat jelképes mágnes köszönő oklevéllel jutalmazza meg, mert a vásálásuk órási szerepet játszik a rendszer működésében.

Miért fonotos: 

Naponta 22 millió PET palack kerül az óceánokba. 
A gyűjtési munkát olyan harmadik orszában élő emberek végzik, akiknek nagyon kevés megélhetési lehetőségük van, ezért a vásárlásod munkát és bevételi lehetőséget biztosít nekik. 

KÖRNYEZETTUDATOS ÉS STÍLUSOS HASZNÁLATA

Tudatos megközelítés

Az AquaDeal palackok egyedi és stílusos kiegészítő, amit bármely kórosztály szívesen használ a saját stílusának megfelelően. Használj Te is stílusos AquaDeal palackokat a megjelenésedhez, miközben folyadékbevételről is gondoskodsz. Bárhová magaddal vieheted, hiszen 100%-ban szivárgásmentes és a kezedben vagy a táskádban könnyedén elfér. Rendszeres használatával csökkented az általad felhasznált műanyagok számát, ezért közvetlen hatással vagy a műanyagszennyezettség visszaszorítására, illetve vegyi anyagoktól mentesen tudsz hidratálni az AquaDeal palackokból. 

Kíváló társ 

Bármi is legyen a Te kedvenc időtöltésed az AquaDeal palack szinte biztos helyet kap az életedben. Használd kényelemmel és bizalommal a Te személyes AquaDeal palackodat. 

HASZNÁLATI TIPPEK:

Sportoláshoz

Otthon

Munkában

Iskolában

Utazás

Séta/túra

KÖSZÖNJÜK, HOGY ELOLVASTAD

undraw_super_thank_you_obwk

NE FELEDD

HASZNÁLD A KÖVETEKEZŐ VÁSÁRLÁSNÁL AZ

500MOST

kupont és 500 Ft azonnal beváltható kedvezményt adunk ajándékba.

undraw_happy_announcement_ac67 (1)